Klop de eiwitten stijf, voeg de helft van de suiker, het zout en de vanillesuiker geleidelijk toe. Vermeng de walnoten met de resterende suiker en bloem. Schep het walnotenmengsel luchtig in gedeeltes door het eiwitmengsel. Verdeel het schuimdeeg in tweeen en vul de beide vormen gelijkmatig met deeg. Plaats de beide vormen op het rooster iets onder het midden van de voorverwarmde oven, en laat de ovendeur op een kier openstaan. Bak het schuim op een temp. van 100 gr. C. in ong. anderhalf uur droog. Laat de taarten afkoelen en verwijder de vorm. Los de oploskoffie op in 6 a 7 eetlepels heet water. Roer de boter met de poedersuiker zacht en romig Voeg al druppelsgewijs het koffie-extract toe, en laat de mokkacreme in de koelkast opstijven. Strijk de helft van de creme op de ene taart, en leg de andere erbovenop. Bestrijk de bovenkant van de taart. Garneer de bovenkant met het restant van de creme Garneer de taart met de laatste walnoten en het schaafsel Succes