Breng het water met daarin de poedersuiker aan de kook en laat dit dan gedurende ongeveer 6 minuten doorkoken op een matig vuurtje (de stroop die dan onstaat mag niet kleuren!). Laat een lepeltje stroop in een kommetje koud water vallen om te kijken of de stroop de juiste dikte heeft. Als het een balletje wordt, dan heeft de stroop de juiste dikte. Meng er nu de citroenaroma doorheen. Klop dan de eiwitten op in een vetvrije kom met een vetvrije klopper. Het eiwit heeft de juiste dikte als de kom ondersteboven kan worden gehouden zonder dat het eiwit eruit valt. Giet hierna de warme stroop geleidelijk erbij. Blijf kloppen totdat het eiwit afgekoeld is. Vet dan de schaal in met boter en bekleed hem met vetvrij papier. Schep het opgeklopte eiwit erin en strijk dit glad. Bak het vervolgens in een op 125 graden celcius voorverwarmde oven in pakweg 75 minuten droog(niet laten kleuren!). Haal het resultaat uit de oven en laat het even afkoelen. Verdeel het nu met een scherp mes in vier stukken. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer de vruchten. Leg ze hierna in een kom en bestrooi ze met suiker. Bewaar de aardbeien dan, afgedekt met plasticfolie, in de koelkast tot ze worden gebruikt. Doe het gebakken eiwitschuim vlak voor het serveren nog even in de op 180 graden celcius voorverwarmde oven en schep dit op borden. Schep vervolgens de stukjes aardbei rondom en bestrooi een en ander met het amandelschaafsel