Witte Chocoladesouffle

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- klop de eieren met het mes in de keukenmachine romig. - laat de chocolade in de magnetron smelten.
- voeg de chocolade toe. Meng het goed door elkaar. - Voeg de gekookte rijst toe. Meng het goed door elkaar, ongeveer 1 minuut op de hoogste stand. - klop de eiwitten met een garde luchtig. Er moeten pieken ontstaan, eventueel kan er een zakje vanillesuiker toegevoegd worden. - klop in een andere kom de slagroom luchtig, eventueel kan er een zakje vanillesuiker toegevoegd worden. - spatel eerst voorzichtig de slagroom door het ei mengsel, daarna nog voorzichtiger het eiwit. - Giet het in een cakeblik. Het cakeblik - bak het ongeveer in anderhalf uur gaar in de oven op 160 graden.

Witte Chocoladesouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladesouffle
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladesoufflé met eiwitschuim
35 min
Bekijk recept
chocoladesouffle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladesouffle Cake Met Sinaasappelcaramelsaus
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept