Houd een klein beetje melk apart en giet de rest in een pan. Snijd het vanillestokje open en voeg het toe. Doe ook de suiker, de citroenschil en het zout erbij en breng het mengsel aan de kook. Roer de maizena los met de achtergehouden melk en voeg het onder voortdurend roeren toe aan de melk in de pan. Breng het op een laag vuur nogmaals aan de kook. Splits de eieren. Klop de eiwitten zeer stijf en schep ze beetje bij beetje door de nog warme melk. Doe het direct over in dessertschaaltjes. Klop de eierdooiers met de suiker in een metalen kom schuimig. Giet de wijn erbij. Zet de kom op een pan met kokend water en klop de zablaglione tot deze dik-vloeibaar is geworden. Neem de kom van de pan met kokend water en zet hem direct in een bad met koud water. Blijf de zablaglione goed kloppen tot deze enigszins is afgekoeld. Giet de zablaglione over de creme in de dessertschaaltjes en zet ze nog minimaal 1 uur op een koele plaats.