Kneed een soepel deeg van de broodmix,3 eetlepels olijfolie en 1? dl lauw water volgens de aanwijzingen op de verpakingen. laat het deeg ca.20 min afgedekt rijzen. pel de uien en snijd ze in ringen. maak de paddestoelen schoon. snijd de champignons in plakjes en de oesterzwammen in stukjes. bak de spekreepjes in een droge koekepan op een matig vuur krokant. schep ze uit de pan . voeg de paddestoelen toe en bak ze in het achtergebleven vet op een hoog vuur in ca. 3 minuten bruin. laat ze in een zeef uitlekken. verhit de rest van de olie en bak de uien op zacht vuur al omscheppend glazig. klop de eieren met de slagroom los. roer de kaas en de helft van de peterselie erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe . verwarm de oven voor op 200?c. rol het deeg uit tot eeen rechthoekige lap van ca. 30?30 cm en bekleed er een ingevet bakblik mee. prik met een vork een aantal gaatjes in het deeg. bak de bodem ca. 10 min. in de oven en neem het bakblik uit de oven . verdeel de uiringen,de paddestoelen en de spekreepjes over de voorgebakken deegbodem. schenk het eimengsel erover. bak de taart 1 richel onder het midden van de oven goudbruin en gaar. garneer met de peterselie en snijd de taart in stukken van ca. 10?10 cm.