Sinaasappelbrood

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm het sinaasappelsap tot handwarm. Kneed een soepel deeg van het broodmix, ghet sinaasappelsap en de boter volgens de aanwijzingen op het pak (het sap vervangt het water). Laat het deeg, afgedekt, op een warme plaats 30 minuten rijzen. Kneed het deeg nogmaals goed door, vorm er een bol van en leg die op een met bakpapier bekleed bakblik. Laat het nog 15 minuten rijzen. Verwarm intussen de oven voor op 200 graden. Bak het brood in ca. 25 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk het hete brood met wat water en laat het op een rooster afkoelen.

Sinaasappelbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cranberry Sinaasappelbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Cranberry Sinaasappelbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept