Zoek
Karnemelkpuddinkje Met Rozijnensaus
2
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 blaadjes witte gelatine
2 el. Rozijnen
1½
dl rode druivensap
2½
dl karnemelk
50 g witte basterdsuiker
mespunt kaneel
1 tl aardappelmeel Voorbereiding Week de gelatine ca. 5 minuten in ruim koud water. Was de rozijnen en laat ze weken in 1 dl druivensap. Breng ½
dl druivensap aan de kook. Knijp de gelatine goed uit en los het van het vuur af op in het hete druivensap. Roer de karnemelk en de basterdsuiker erdoor. Schenk het mengsel in 2 met koud water omgespoelde puddingvormpjes. Laat de puddinkjes in ca. 1 uur in de koelkast opstijven. Bereidingswijze Breng de rozijnen met het druivensap en de kanaal aan de kook. Bind de saus met de met water aangelengde aardappelmeel. Stort de puddinkjes op 2 bordjes en schep de saus ern
Bereiding
Breng de rozijnen met het druivensap en de kanaal aan de kook. Bind de saus met de met water aangelengde aardappelmeel. Stort de puddinkjes op 2 bordjes en schep de saus ernaast.
Karnemelkpuddinkje Met Rozijnensaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met vis
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lever met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Valse reebok met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Karnemelkpuddinkje
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept