Klop de eierdooiers met 75 gr suiker schuimig. Klop de eiwitten stijf met 75 gr suiker in een vervrije kom. Spatel de eiwitten door het dooiermengsel. Zeef de bloem en maizena boven het eimengsel. Spatel alles snel door elkaar tot een glad mengsel. Schep het beslag op de bakplaat en strijk het glad. Bak de cakeplak in het midden van de oven in ca. 10 minuten gaar en goudbruin. Bestrooi een theedoek licht met 2 el suiker. Haal de cakeplak met het bakpapier van de bakplaat en keer hem om op de theedoek met het bakpapier naar boven. laat hem afkoelen en verwijder het bakpapier. Roer de mascarpone met de advocaat glad. Bestrijk de cakeplak met 3/4 van het mascarponemengsel, houd hierbij aan de lange kant een stuk van ca. 4 cm vrij. Rol de cakeplak op mbv de theedoek. Leg de cake op een schaal en bestrijk met de rest van het mascarponemengsel. Laat de cake ca. 1 uur opstijven in de koelkast. Snijd met behulp van een dunschiller mooie krullen van de chocolade. Bestrooi de cake met poedersuiker en vervolgens met de chocoladekrullen.
Cakerol Met Advocaat En Chocolade is een recept van Smulweb.nl