1 Doe de lasagne in een grote kom. Overgieten met warm water en 10 min. laten weken. Afgieten.
2 Appelvulling: vermeng appel met bruine suiker en kaneel, en vermeng alles zo dat de appel in kleine stukjes breekt. Pecannoten erdoor roeren. Apart zetten.
3 Roomvulling: roomkaas met suiker luchtig kloppen. Klop eieren, room en vanille-essence erdoor of pureer alle ingredienten in de kenkenmachine. Apart zetten.
4 Kruimellaag: smelt boter in een koekenpan. Roer de broodkruimels erdoor en bak zein 2-3 min. bruin en knapperig. Suiker toevoege en nog 1 min. bakken. Af laten koelen.
5 Vet een lasagneschaal goed in met boter. Schep de helft van de appelvulling op de bodem. Bedekken met een laag lasagne, met daarop de helft van de roomvulling en nog een laag lasagne Bestrooien met de helft van het kruimelmengsel en afdekken met een laag lasagne. Herhaal de appelen roomlagen en strooi het overgebleven kruimelmengsel direct op de roomvulling. In de oven 35-40 min. op 180 ?C goudbruin bakken. Voor het serveren 15 min. laten staan. Warm opdienen met vanille-ijs.