Appeltaart Met Havermout

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De havermout, het zelfrijzend bakmeel en de bruine suiker door elkaar roeren. De boter au bain marie smelten en erdoor roeren tot een vaste massa ontstaat. 2/3 deel van het deeg in de springvorm doen. De appels raspen of fijnsnijden en er kaneel doorheen doen. Dit mengsel op de bodem leggen en de rest van het deeg erover verkruimelen. De appeltaart in 60 a 70 minuten bruin bakken in een warme tot hete oven. ( Stand 5-6)

Appeltaart Met Havermout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept