GRATIN VAN KNOLSELDERIJ EN KASTANJECHAMPIGNONS

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal in. Verwarm de oven voor op 170? C. Klop de eidooiers door de slagroom. Schenk de jus de veau in een ovenschaal en leg om en om in de schaal: plakken knolselderij, champignons en pancetta/bacon, bestrooi alles met peper en matig zout, schenk het roommengsel er over, dek af met aluminiumfolie en zet de schaal ca. 50 min. in de oven, verwijder na 40 minuten het aluminiumfolie. Serveer bij bijv. lamsvlees, kalfsborst of roast rib.

GRATIN VAN KNOLSELDERIJ EN KASTANJECHAMPIGNONS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept