Doe de boter, de suiker en de vanillesuiker in een kom. Klop met de mixer het mengsel wit en cremig in 10 minuten. Breek de eieren een voor een in een beker en klop ze door het botermengsel. Zeef het zelfrijzende bakmeel boven de kom en spatel het met een grote lepel door het botermengsel, je mag geen bloem meer zien. Verdeel het deeg over d ingevette springvormen. Strijk de bovenkant van het deeg glad. Zet de vormen in de oven. Temper bij een heteluchtoven de warmte tot 175 C. bak de taartbodems in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Ze zijn dan mooi gerezen en laten los van de rand van de vorm. Maak intussen een roze glazuur. Zeef het poedersuiker. Roer er met een mes 2 eetlepels bessensap door. Roer het glazuur glad en glanzend, voeg eventueel nog 1 eetlepel sap erdoor als het te dik blijft. Neem de vormen, met ovenwanten aan, uit de oven. Verwijder de rand van de springvorm. Maak met een pannenkoekmes de deegbodem los van de papieren bodem. Leg de bodems op een rooster en laat ze afkoelen.