Peulen.

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Jonge peultjes worden goed afgehaald, flink gewasschen, zonder water opgezet, waarna men ze goed doorkookt. Dan doet men ze in de glazen, zacht aandruukkend met den houten stamper, voegt er suiker, bij en steriliseert: in nauwe glazen 60 minuten, in wijde glazen 70 minuten op 110 ? C.

Peulen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
Bekijk recept