Gesmoord Konijn

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de stukken konijn met wat peper en zout. Verhit de boter in een pan en bak hierin de stukken konijn aan alle kanten mooi bruin. Giet het water erbij en laat het konijn 1 uur zachtjes stoven. Maak intussen de wortels schoon en snijdt ze in blokjes. Maak de uien schoon en snipper deze. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes. Doe de wortels, uien en champignons bij het konijn in de pan en stoof dit nog 20 minuten. Roer in een kopje de maizena met wat water tot een papje. Haal dan de stukken konijn uit de pan en leg deze op een schaal. Bind het stoofvocht met het maizenapapje en breng de saus op smaak met peper en zout. Roer dan de koffieroom door de saus. Giet een beetje saus over de konijnenstukken en geef de rest er apart bij.

Gesmoord Konijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel in melk gesmoord
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord rundvlees in kruidige saus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept