1 Maak de groenten schoon. Snijd de wortels, selderij en courgette in plakjes. Snijd de paprika?s in grove stukken. Maak de champignons schoon met keukenpapier en verdeel de champignons in vieren. Pel de ui en knoflook en snipper ze.
2 Verhit de wok op een hoog vuur . bak daarin het gehakt rul zonder vet toe te voegen. Voeg dan de wortels,selderij,ui en knoflook toe en bak alles nog 5 min.
3 Roer het chilipoeder erdoor en laat dit 2 min meebakken. Voeg de tomaten, wijn,bouillon,courgette,paprika en champignons toe en meng goed.
4 Breng op smaak. Laat met een deksel op de pan ca.15 min.op een laag vuur sudderen. Giet de bonen af en roer door de groenten. Laat alles zonder deksel nog eens ca.15 minsudderen. Serveer heet.Kooktip. Als u van scherp houdt, kunt u chilipoeder ook vervangen door een paar gedroogde chilivlokken of cayenne peper.