Cassoulet Van Witte Bonen Met Lamsvlees

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de bonen 24 uur weken. Snij de groente in kleine blokjes en fruit het in de olijflie aan. Snij ondertussen de lamsvlees in blokjes en voeg het aan de groente toe. Voeg daarna de tomatenpuree, witte bonen, kippebouillon en de kruiden toe. Stoof deze Cassoulet in ongeveer een half uur gaar in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius. Gratineer het gerecht met de paneermeel en maak af met basilicum. Tip: Serveer bij dit gerecht een salade van bijvoorbeeld raapsteeltjes en neem als nagerecht een schaaltje fruit (ongeveer 50 kcal).

Cassoulet Van Witte Bonen Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cassoulet met wintergroenten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse cassoulet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet terrine
35 min Voorgerecht
Bekijk recept