Snijd zorgvuldig stukjes huid en zenige stukjes vlees weg en snijd het vlees dan in stukjes.Was de prei en snijd hem in dunne reepjes.Was de champignons,maak ze schoon en snijd ze in dunne plakjes.Verhit de olie in een grote pan;bak er het vlees goudbruin in aan door het voordurend om te draaien en bak er vervolgens de prei in aan.Giet er dan 1 1/2 liter koud water of bouillon bij. Doe er het laurierblaadje bij,de jeneverbessen,de peperkorrels en zout en laat op niet al te hoog vuur ongeveer 1 1/2 uur sudderen.Doe er indien nodig wat water bij.Zeef de soep en giet hem vervolgens zonder het vlees terug in de pan. Kook de champignons in het vocht samen met de thijm,het uitgeperste knoflookteentje en de tomatenpuree.Kook vervolgens de macaroni gaar in de kokende soep,op een laag pitje,totdat de macaroni"al dente"is. Doe er dan de stukken vlees weer in,breng nog een keer aan de kook en maak op smaak af.