Rode Bessensaus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bessen zachtjes aan de kook en kook zolang tot de bessen vrijwel allemaal kapot zijn gekookt. In een zeef sap scheiden van velletjes; evt. aandrukken met de bolle kant van een lepel. Het sap opnieuw verwarmen met suiker, vanillesuiker en kaneel en laten inkoken tot de gewenste dikte.

Rode Bessensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met bessensaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-kokoswentelteefjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept