Aardappel-Linzensoep

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gesnipperde ui in de boter goudgeel fruiten. Het vruchtvlees van de paprika in reepjes snijden en even meebakken. De linzen met het water aan de kook brengen, afschuimen, de specerijen (in een thee-ei) en het zout toevoegen en in ? 45 minuten gaar koken. De aardappelen in blokjes en de droge worst in halve plakjes snijden en samen met de ui, de paprika het laatste kwartier mee koken. Het thee-ei verwijderen en de soep op smaak afmaken en serveren met sneden grof boerenbrood, belegd met een plakje Kernhem, die even onder een hete grill gezet zijn.

Aardappel-Linzensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linzensoep met bleekselderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met spinazie en makreel
380 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met bloemkool
15 min-
Bekijk recept
Wortel-linzensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept