1 Maak een groentebouillon.(proef vocht voor kalfsvlees erin ga, mischien moet ietsje zout bij als het te neutraal smaak)
2 Breng bouillon aan kook en maak kalfsvlees erin gaar. (8-10 min.) (Vergeet niet dat het een heldere bouillon is. Dus vlees trekken zonder deksel op pan. Toets of gaar door met groentemes punt in midden van vlees een insnijding te maak en met vingers iets aan te drukken, vocht moet helder zijn.)
2 Koel kalfsvlees af.
3 Snijd met een kosmes de gewassen groenten in reepjes van vijf cm. lang en twee mm. dik.(vermij dikke nerven bij kool)
4 Kook groente naar hardheid in kookpan beetgaar en spoel ze koud.
5 Snijd met een koksmes het gare kalfsvlees in reepjes.
6 Breng groentebouillon met zout op smaak.
7 Voeg vlak voor het serveren de groente, het vlees en de grof gesneden bladselderij toe.