Krabcake

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de aardappelen met de room, de boter, peper en zout en vermeng dit met het krabvlees,nootmuskaat en 2 eetlepels peterselie. Vorm van het mengsel 12 kleine cakes en rol ze door de bloem. Meng het ei met de melk en bestrijk er de cakes mee. Rol ze dan door het broodkruim en zet ze afgedekt 2 uur in de koelkast. Doe alle ingredienten voor de saus in een blender en mix ze tot een ruwe puree. Verhit de olie en bak de krabcakes in 2 minuten aan iedere kant goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze met de saus.

Krabcake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabcake
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krabcake Met Ananassalsa
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Krabcake
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krabcake Met Ananassalsa
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept