Strooi op de biefstukjes naar smaak peper. Neem de pate uit het potje en snijd de pate in 4 plakjes. Wentel die even door de bloem. Maak 30 gram boter goed warm, bak de pate aan beide kanten vlug aan en neem de plakjes uit de pan. Laat de rest van boter in de koekepan zo warm worden dat het schuim bijna weg is getrokken. Bak de biefstukjes eerst aan de ene zijde mooi van kleur. Keer dan pas het vlees en laat de andere zijde vlug bruin worden. Strooi wat zout op het vlees en houd dat op de voorverwarmde schotel warm. Roer de rest van de bloem door de jus en laat deze roux enkele minuten op een laaggedraaide warmtebron staan. Schenk dan al roerende de bouillon bij kleine hoeveelheden tegelijk bij en roer tot een gladgebonden saus is ontstaan. Roer daar het vocht uit het potje pate,de madeira en de room door,met naar smaak peper en worchestersaus. Leg de tournedos op de toast en leg hierop de plakjes pate. Schenk de saus over het vlees en garneer elke tournedos met en plakje champignon.