Warm Knoflook-hambrood

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ?C. Snijd het stokbrood in de lengte open en bestrijk het brood met de boter en de fijn gesnipperde knoflook. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en verdeel ze over de onderste helft van het stokbrood. Strooi Stoneleeks? erover en leg de plakjes ham erop. Sla het stokbrood weer dicht en pak het in aluminiumfolie. Leg het brood ca. 15 minuten in de oven.

Warm Knoflook-hambrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm Knoflook-hambrood
10-20 min -
Bekijk recept
Hambrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept