Olijfbrood Met Zongedroogde Tomaten

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het deeg en kneed er het maismeel en de olie van de tomaten door Laat het deeg afgedekt rijzen tot het dubbele volume Sla er de luchtbellen uit Kneed er de helft van de tomaten door Rol het deeg uit en verdeel er de rest van de tomaten over Rol de deeglap op als een rollade en vul hiermee 2 broodblikken van 1/2 liter inhoud Laat de broden afgedekt rijzen tot het dubbele volume Verwarm de oven voor op 200?C Kerf de bovenkanten van de broden in Plaats een bakblik met kokend water onderin de oven Bak de broden 45 minuten Laat ze afkoelen op een rooster

Olijfbrood Met Zongedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfbrood met kaas en pesto
Snack
Bekijk recept
Olijfbrood
Bekijk recept
Italiaans Olijfbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat-olijfbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept