Snipper de ui en knoflook. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar. Klop de eieren los en roer er de Pecorino, de Ricotta, de slagroom, de helft van de olie en peper en zout naar smaak door. Verhit intussen de rest van de olie en fruit de ui en knoflook al omscheppend glazig. Giet de pasta af en schep 3/4 deel van het kaasmengsel en het gebakken uimengsel erdoor. Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal en verdeel de rest van het kaasmengsel erover. Leg de plakjes ham er een beetje rommelig op en laat de schotel in de voorverwarmde oven (175?C) in ca. 20 minuten gratineren. Schaaf vlak voor het serveren schilfers Parmezaanse kaas en schilfertjes truffel boven de schotel. EET SMAKELIJK !
Fusilli Met 3 Soorten Kaas En Truffel is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau