Kreeft Op Kantonese Wijze

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de wok en schenk er de olie in. Bak op niet te hoog vuur de stukjes ui,paprika,knoflook en peper ongeveer 3 minuten. Doe er de tomaat bij en laat het op laag vuur 5 minuten stoven. Vermeng in de tussentijd water,wijn,cognac en saffraanpoeder en schenk het in de wok. Maal er rijkelijk peper over en voeg wat zout toe. Al roerende aan de kook brengen. Stukjes kreeft en garnalen toevoegen en in ongeveer 5 minuten op laag vuur in de saus gaar laten worden.

Kreeft Op Kantonese Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept