Wilde Wachau

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg: eieren schuimig roeren. Suiker erbij doen en nog 4 min. roeren. (Tip: altijd in een richting roeren, anders wordt het deeg niet luchtig).. Bloem en bakpoeder mengen op het eimengsel zeefen en voorzichtig erdoor spatelen. Chocolade, bischuitjes en amandelen mengen en ook erdoor spatelen. In een met bakpapier beklede springvorm doen en op 180 graden ? 30 min bakken. Goed laten afkoelen.1/3 van de bodem horizontaal afsnijden. De vulling: slagroom met slagroomversteviger, suiker en vanillesuiker stijf kloppen. Cappucinopoeder erdoor roeren . De massa bolvormig op de bodem verdelen. Garneren: Slagroom stijf kloppen en op het cappucinomengsel verdelen. 1/3 bodem verbrokkelen en op de taart strooien. Op het laatst poedersuiker erop strooien.

Wilde Wachau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept