Snijd de zalmfilet in blokjes van ca. 3 cm. Haal de peultjes af en was ze. Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de mie toe en kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de zalmblokjes 3 minuten. Schep ze even uit de pan. Zet de wok terug op het vuur, voeg nog een scheutje olie toe en roerbak de peultjes ca. 2 minuten. Voeg de zalm en ca. 10 eetlepels woksaus toe. Wok nog 1 minuut. Verdeel de warme eiermie over 4 diepe borden en schep de zalmteriyaki erop. Bestrooi met de bieslook.
Zalmteriyaki Met Knapperige Peultjes En Eiermie is een recept van Smulweb.nl