Marokkaanse Kalkoentagine.

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de sinaasappel schoon en snijd hem in plakken, snijd de plakken in vieren. Snijd de ui in schijfjes en de knoflook in plakjes. Snijd de kalkoenborst in stukken van ca 5x5 cm. Schep in een tagine of braadpan het vlees met de ui, knoflook, sinaasappel, pruimen, abrikozen, olijfolie, bouillon, kerriepoeder, saffraan, kaneelstokjes, kruidnagels en tijm door elkaar. Verwarm de tagine op zacht vuur, zet de pan als het bijna kookt op een vlamverdeler en stoof het gerecht afgedekt in ca 1 ?-2 uur heel zachtjes gaar. Strooi de pistachenootjes erover.
Voorbereiding
stijd ca 1 ? uur stoven. stijd ca 10 minuten.

Marokkaanse Kalkoentagine. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoentagine
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoentagine met courgette
0 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept