Lamsvlees Op Marokkaanse Wijze

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een mengsel van alle kruiden, knoflook, gepelde tomaten, olijfolie en bouillonblokje. Leg het lamsvlees hierin en laat enige tijd intrekken. Hele mengsel in braadpan en lamsvlees op een laag vuur aanbraden. Voeg half glas water toe en wat zout naar smaak. Indien het vlees gaar is, deze nog enige tijd in de oven. Pak wat van de saus en voeg hier water en suiker aan toe en leg hier de pruimen in. Breng dit aan de kook tot de pruimen zacht zijn. Strooi sesamzaadjes over hele gerecht. Serveren met brood, rijst of couscous en salade.

Lamsvlees Op Marokkaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept