Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, en spoel het af met koud water. Snijd de ui in halve ringen. Maak de sperziebonen schoon. Verhit wat olie in een wok. Bak de uien en de sperziebonen op een hoog vuur aan. Voeg de currypasta toe (kort meebakken). Voeg de bouillon en de kokosmelk toe. Breng het geheel aan de kook en laat het geheel met de deksel op de pan 5 min. gaar stoven. Verhit in een andere pan wat olie. Bak hierin de garnalen. Pers de limoen er boven uit. Schep ze uit de pan en voeg ze toe aan de curry.Zo ook de stukjes kipfilet. Verhit in een pan wat olie. Bak de mihoen (fijn gesneden) hierin. Hak de koriander fijn, strooi het over de mihoen en breng op smaak met zout. Schep de curry in de borden en serveer de mihoen er boven op. Als je dat wil, meng er dan nog wat cashewnoten door heen.
Kip Garnalencurry Op Noedels is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing