Het pepertje in de lengte doormidden snijden, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees heel fijn hakken. De rest van de yoghurt met de rest van het limoensap en met de Spaanse peper mengen. Knoflook-uit-de-knijper toevoegen en op smaak brengen met zout, gemalen koriander en Jamaicaanse peper. De saus eveneens in de koelkast zette. Vlak voor het opdienen de oven voorverwarmen op 180? C. De komkommer en de tomaten wassen en in dunne plakjes snijden, op smaak brengen met peper van de molen en zout. De tweede Limoen in 8 partjes snijden. De gamba′s uit de marinade nemen en 1 minuut aan elke kant bakken in hete olie. Op een ovenplaat leggen en 6 minuten verder laten bakken. Komkommer- en tomatenschijfjes op borden leggen, de yoghurtsaus ernaast scheppen en daarnaast de limoenpartjes zetten. De gamba′s in het midden leggen en garneren met verse koriander