Kreeft Op Chinese Wijze, Met Bosuitjes En Gember

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie in een wok verhitten en de lente-ui en gember hierin 1 minuut roerbakken. De rijstwijn en bouillon toevoegen en het geheel even door laten koken. De saus op smaak brengen met sojasaus, suiker, sesamolie, peper en zout. De kreeftenhelften en scharen in de saus leggen en verwarmen. De kreeft terug in de voorverwarmde schalen op voorverwarmde borden leggen. De saus met wat aangelengde ma?zena binden.

Kreeft Op Chinese Wijze, Met Bosuitjes En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept