Boedapesterrol

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een diep bakblik met bakpapier bekleden. Het papier goed invetten en met amandelschaafsel bestrooien. De oven voor verwarmen op 200 ? C.
  • 2 De hazelnoten fijnhakken. De bloem met de cacao zeven en met de hazelnoten mengen.
  • 3 De eiwitten onder voortdurend toevoegen van de suiker stijfkloppen.
  • 4 Het notenmengsel er voorzichtig doorscheppen. Het beslag over het bakblik uitstrijken en onder in de oven ? 18 min bakken.
  • 5 Op en rooster een schone theedoek leggen en de biscuitbodem darop omkeren. Het bakpapier eraf trekken en laten afkoelen.6 De abrikozen laten uitlekken en dan in stukken snijden.
  • 7 De slagroom met de versteviger stijfkloppen en de biscuitbodem hiermee bestrijken. De abrikozen erover verdelen.
  • 8 De biscuitbodem vanaf een breede zijde oprollen. Versieren met de gesmolten couverture.

Boedapesterrol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker