De gehakte ui, knoflook, gember en chilipepers in de blender doen en tot een gladde pasta pureren. Pan op een middelhoog vuur verhitten. De koriander, nigella en mosterdzaadjes 2 minuten roosteren, ondertussen voortdurend door de pan roerend. De kruiden in een vijzel of in de kruidenmolen fijnmalen. Kurkuma toevoegen. De olie in de wok op een middelhoog vuur verhitten. De uienringen samen met de knoflookpasta ongeveer 4 minuten bakken, tot de ingredienten lekker gaan ruiken. De gemalen kruiden, het citroengras en de salambladeren erbij doen, onder voortdurend roeren 1 minuut verhitten. De cashewnoten en het water toevoegen en aan de kook brengen. Het vuur laag draaien en de curry, regelmatig roerend, 25 minuten zonder deksel op de pan zachtjes laten koken tot de cashewnoten zacht zijn en de saus glazig. Op smaak brengen met zout en peper. Voor het serveren de koriander erdoor roeren.