1 Een springvorm (24 cm) invetten en bestrooien met paneermeel. De oven voorverwarmen op 200 ? C.
2 De boetr met de suiker tot creme roeren. De eidooiers er een voor een doorroeren.
3 Cacao, bakpoeder en noten vermengen en door het botermengsel roeren. De eiwitten stijfkloppen en erdoor scheppen.
4 Het deeg in de vorm gladstrijken en onder in de oven ? 30 min bakken. Een paar minuten in de vorm laten rusten, uit de vorm halen en op een rooster laten afkoelen.
5 De taart overdwars doorsnijden, confiture tussen de twee bodems doen en weer op elkaar leggen. Twee tot drie uur in de koelkast laten rusten.
6 Voor de garnering 100 gr noga en ? dl slagroom in een pannetje op een laag vuur tot een gladde masa roeren. Even laten afkoelen en dan over de taart gieten.
7 De buitenste rand van de taart bedekken met hagelslag.
8 Voor de opgespoten rand 100 gr noga en 2-3 eetl slagroom laten smelten (zie punt 6). Laten afkoelen en rozetten op de taart spuiten.