Gamba'S Met Romige Mosterd-Dillesaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de fijngehakte dille met de azijn en de suiker. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg wat zout, peper, de creme fraiche, de mayonaise en de mosterd toe. Pel de gamba′s, maar laat de staarten er aan zitten. Verdeel de saus over 4 coupes of wijnglazen en ′hang′ de gamba′s erin met de staart aan de buitenkant over de rand. Snij de halve citroen in 4 plakken. Snij de plakjes voor een gedeelte in en zet ze vast aan de rand van de coupes, tussen de de gamba′s in. Garneer met takjes dille.

Gamba'S Met Romige Mosterd-Dillesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept