Heerlijk Eigen Gemaakt Boschampignon Kroketten

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en roer er de bloem door tot een roux, voeg langzaam de bouillon er bij en flink laten koken. Week de gelatine en knijp het water er uit en roer dit door de saus. Doe citroensap en de kruiden er bij. Voeg de fijngesneden boschampignons in weinig boter aangebakken er aan toe. Breng het aan de kook en direct van het vuur nemen. Meng de eidooiers met der oom, roer nu het eiroommengsel onder de vulling. Beolie een bakplaat en giet het mengsel er op, en laat dit enkele uren rusten in de koelkast. De volgende dag of een paar uur later Klop het eiwit los met wat olie. Snij het opgesteven mengsel in kleine stukjes rol het in het eiwit en vervolgens door de paneermeel. Bak de kroketjes in ca 5 minuten Kleine kroketten zijn goed zodra ze gaan drijven

Heerlijk Eigen Gemaakt Boschampignon Kroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Boter van Montpellier
Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot heerlijk avondje
30 min-
Bekijk recept
Kleine mango-kipsalade
10 min
Bekijk recept