Vijf borden voorverwarmen. In koekepan boter verhitten. Ui, paddestoelen en bacon ca. 5 minuten bakken. Intussen varkenshaasjes schuin in plakken van ca. 2 cm dik snijden. Met vleesmes plakken platslaan. Varkenshaas bestrooien met zout, peper en tijm. Met schuimspaan paddestoelenmengsel uit pan op bord scheppen. In achtergebleven bakvet varkenshaas ca. 5 minuten bakken, halverwege keren. Uit pan op voorverwarmd bord scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Aan achtergebleven bakvet toevoegen: paddestoelenmengsel, marsala, sojasaus en slagroom. Aan de kook brengen en op hoog vuur nog ca. 2 minuten laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Plakjes varkenshaas dakpansgewijs op borden rangschikken. Paddestoelen half erover en erlangs schenken. Bestrooien met peterselie.
Varkenshaas Met Paddenstoelensaus is een recept van Smulweb.nl