Paddestoelen Met Slakken En Merg

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de slakken in de kokende fumet, laat 5 minuten doorpruttelen en laat uitlekken in een zeef. Doe de pijpjes merg in een kom en vul aan met koud water tot ze juist onderstaan. Breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes doorkoken. Schep ze uit het water met een schuimspaan, laat goed uitlekken en wat afkoelen. Hak de overblijvende 2 sjalotten, look en peterselie zeer fijn of doe ze in een hakmolentje. Werk dit mengsel door het merg en kruid met peper, zout en een beetje cayennepeper. Schik de paddestoelenhoedjes in een ovenschotel of individuele ovenschaaltjes. Schik 3 slakjes in iedere paddestoel en dek af met een beetje mergvulling. Dek de schotel af met een ingeolied blad bakpapier en laat 25 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

Paddestoelen Met Slakken En Merg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept