Pasteitje Met Champignon-eiragout

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Intussen in een steelpan de boter verhitten en hierin de ui fruiten. De champignons ? 5 min. meebakken. Voeg het bouillonpoeder toe en roer de bloem erdoor. Al roerende, scheutje voor scheutje, 1 dl. heet water toevoegen. Blijven roeren tot het een gebonden saus is. Van het vuur af de Bulgaarse yoghurt en de eistukjes erdoor scheppen. Breng het op smaak met zout, peper en worcestershiresaus. Schep de ragout in de warme pasteibakjes en garneer ze met dille.

Pasteitje Met Champignon-eiragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse bol met ham-eiragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Indische pasteitjes
60 min -
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met stroganoffragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept