Schuimige Omelet Met Champignons

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en de helft van de boter in een pan en bak de champignons omscheppend tot ze beginnen te kleuren. Pers er de knoflook bij, bedruppel ze met citroensap en bestrooi ze met wat zout en peper. Laat nog kort bakken en draai het vuur onder de pan uit. Roer intussen de eierdooiers los met de helft van de kaas en wat zout en peper. Klop de eiwitten stijf met een mespunt zout. Verhit de resterende boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Spatel het dooiermengsel in twee gedeelten door het eiwit. Schep het eimengsel in de koekenpan en laat op middelhoog vuur circa 4 minuten bakken tot de onderkant van de omelet begint te kleuren. Bestrooi de bovenkant met de resterende kaas en zet een deksel op de pan tot de bovenkant van de omelet is gestold en de kaas begint te smelten. Bestrijk de omelet met pesto en schep er de champignons op. Serveer meteen en geef er desgewenst rijst of knapperig brood bij.

Schuimige Omelet Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept