Champignon-kaassoep Met Zoutstengels

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de bladerdeeg uit tot een lange lap van 20 cm. Bestrijk hem met ei en bestrooi het deeg met peper en zout. Snijd de lap in 8 lange repen. Bak ze in een voorverwarmde oven op 200 graden in 15 minuten mooi lichtbruin en gaar. Bak de champignons in de het olie bruin en breng op smaak met zout. Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en roer de roomkaas erdoor. Verdeel de soep over de borden en garneer met de champignons en de peterselie.

Champignon-kaassoep Met Zoutstengels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutstengels met tapenade
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-kaassoep Met Zoutstengels
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignon-ham Soep Met Bladerdeegdeksel
30-60 min -
Bekijk recept
Champignon-kaassoep Met Zoutstengels
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept