Gepocheerde Eieren Met Champignons

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Schil en snipper het sjalotje. Bak de champignons en het sjalotje in de boter goudbruin. Bestrooi ze met zout en peper en giet de wijn erbij. Stoof de champignons 5 minuten en roer dan de creme fraiche erbij. Houd de saus warm. Pocheer de eieren en leg deze op het geroosterde brood. Verdeel de saus erover en bestrooi de bovenkant met de gehakte peterselie.Variatie: Neem ipv champignons eens andere paddestoelen als oesterzwammen, shii-take e.d.

Gepocheerde Eieren Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept