Eieren In Een Cocotte Met Champignons

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil het sjalotje en hak het fijn. Pers de citroen uit. Maak de champignons schoon. Hak ze fijn. Doe het haksel in een doek en pers er het vocht uit. Verhit 30 gram boter in een pan en voeg de sjalot toe. Als deze kleur krijgt voegen we de champignons toe en wat citroensap. We geven er zout en peper over en laten het 10 minuten koken totdat het losgelaten vocht verdwenen is. Bereid de eieren als in Eieren in een Cocotte, maar beleg de bodem van de bakjes eerste met het champignonmengsel en geef twee eieren in een bakje.

Eieren In Een Cocotte Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept