Champignons Met Vulling

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als al het andere klaar is: gehakt rul bakken in koekenpan met wat boter. Op laag vuur beginnen, dan pluk je het gehakt makkelijker uit elkaar. Als het gehakt rul is fijngehakte champ-steeltjes, spekjes, uitgeperste knof, prei en paprika toevoegen. Kruiden erbij. Goed door elkaar roeren en met wat duwen nog fijner maken. Klein ovenschaaltje een beetje invetten met boter. Champ-hoedjes er met de bolle kant naar beneden op leggen.Leg de vulling in de hoedjes. Tenslotte de champs bedekken met de kaas (zoveel dat het dadelijk lekker kan gaan smelten) en even in het midden van de oven zetten - of iets daarboven. Het is klaar als de kaas gesmolten is. Dat duurt een minuut of tien.

Champignons Met Vulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept