Oesterzwammen En Champignons,in Cognacsaus

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak de paddestoelen op hoog vuur onder voortdurend omscheppen ongeveer 5 minuten. Voeg de cognac toe met de halve bouillontablet en laat de massa even zachtjes inkoken. Roer de ma?zena door de room en voeg deze al roerende toe. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Oesterzwammen En Champignons,in Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept