Gevulde Champignons Met De Kaas En Knoflook

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Veeg de champignons schoon, draai de steeltjes eruit en hak deze fijn. Fruit de ui in de kruidenboter. Voeg de fijngehakte steeltjes toe en bak ze zachtjes tot het vocht verdampt is. Laat ze afkoelen en meng er de kaas, het broodkruim en fijngehakte salie door. Vul de hoedjes met dit mengsel, zet ze in een ingevette ovenschaal en leg op elke champignons een saliebladje. Bak ze in 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden goudbruin en gaar

Gevulde Champignons Met De Kaas En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept