Pasta Met Romige Paddestoelen Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de paddetoelen schoon. Laat het wildfond met de port tot de helft inkoken. Voeg de slagrom toe en laat dit tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Kook de tagliatelle in water met zout volgens de bereidingswijze. fruit de sjalotten in de olie. Bak de rozemarijn en de paddestoelen op hoog vuur al omscheppend 5 min. mee. Meng de saus ddor de afgegoten pasta en schep de paddestoelen er voorzichtig door.

Pasta Met Romige Paddestoelen Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept