Champignons In Lichte Roomsaus

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter op laag vuur in een grote koekenpan. Bak de sjalotjes er al roerend 5 minuten in, tot ze glazig zijn.
  • 2 Voeg de champignons toe en bak ze 5 minuten op hoog vuur; schep ze voortdurend om. Voeg cayennepeper en foelie toe.
  • 3 Voeg de bouillon en de port toe en laat het geheel 5 minuten op matig vuur koken. Voeg de room toe en laat het mengsel nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Breng het op smaak met zout en roer er bieslook door. Schep de champignons ten slotte op doorgesneden broodjes.

Champignons In Lichte Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept